blank

Cine suntem

Izotech oferă o carieră excelentă cu beneficii excepționale.

Izotech se distinge nu doar prin produsele inovatoare și soluțiile de top pe care le oferă în domeniul construcțiilor, ci și prin angajamentul său față de dezvoltarea unei echipe puternice și dedicate. Alegând o carieră la Izotech, vă alăturați unei comunități de profesioniști pasionați, într-un mediu care promovează creșterea personală și profesională.

La Izotech, fiecare angajat este valorizat și recunoscut pentru contribuția sa unică. Oferim pachete de beneficii excepționale, concepute pentru a asigura nu doar satisfacția în muncă, ci și un echilibru sănătos între viața profesională și cea personală. Beneficiile noastre includ programe de formare și dezvoltare profesională, oportunități de avansare, precum și un mediu de lucru sigur și susținător.

Ne mândrim cu cultura noastră organizațională, care încurajează inovația, colaborarea și excelența. Suntem dedicați în a oferi cele mai bune servicii clienților noștri, iar angajații noștri sunt cheia succesului în acest demers. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei cariere care să vă stimuleze, să vă provoace și să vă recompenseze, Izotech este locul unde aspirațiile dvs. devin realizări palpabile.

.

La Izotech, fiecare zi este o nouă aventură în arhitectură și design, unde pasiunea și expertiza se împletesc pentru a crea concepte unice și a inspira excelență.

La Izotech, fiecare zi marchează începutul unei noi aventuri în lumea arhitecturii și designului. Aici, pasiunea pentru frumos și expertiza tehnică se îmbină armonios pentru a da naștere unor concepte inovatoare și soluții estetice de excepție. Mândri de angajamentul nostru față de excelență, ne dedicăm fiecare moment pentru a transforma viziunile în realitate, inspirându-ne unii pe alții și pe clienții noștri. În inima Izotech, creativitatea și inovația nu sunt doar cuvinte, ci pilonii pe care construim zilnic un viitor mai frumos și mai durabil.

Dana Pascu

Senior Arhitect

blank
Clientul pe primul loc

La Izotech, adoptăm filosofia „Clientul pe primul loc”.

Pasiune

La Izotech, pasiunea noastră este pentru cărămida aparentă.

Integritate

Integritatea la Izotech este baza tuturor realizărilor noastre.

Excelență

Excelența valorilor Izotech reprezintă coloana vertebrală a brandului nostru.

Valorile noastre

Izotech se mândrește cu un set de valori fundamentale care stau la baza fiecărei inițiative și decizii. În centrul filosofiei noastre se află integritatea, care ne ghidează să acționăm cu onestitate și transparență în toate relațiile noastre. Excelența este standardul pe care îl urmărim neîncetat, neîncetat căutând să depășim așteptările prin produsele și serviciile noastre. Inovația este motorul care ne conduce, îmbrățișând schimbarea și încurajând gândirea creativă pentru a oferi soluții care redefinește industria.

Beneficii.

Locuri de muncă disponibile.

Manager, Strategii de Finanțare

Bucuresti – ROMANIA

Director de Producție

Bucuresti – ROMANIA

Director Administrativ

Bucuresti – ROMANIA

Expert Contabil

Bucuresti – ROMANIA