Politica de Confidențialitate pentru fabricadecaramida.ro

Ultima actualizare: 13.02.2024

La fabricadecaramida.ro, respectăm intimitatea vizitatorilor noștri și ne angajăm să protejăm datele personale colectate. Această politică de confidențialitate descrie tipurile de informații pe care le colectăm pe site-ul nostru și modul în care acestea sunt utilizate și protejate.

1. Informații pe care le colectăm

Putem colecta următoarele tipuri de informații despre vizitatorii noștri:

  • Informații de Identificare Personală (IIP): cum ar fi numele, adresa de e-mail și numărul de telefon, atunci când sunt furnizate voluntar de către vizitatori pentru solicitări de informații, abonamente la newsletter sau comenzi de produse.
  • Informații Tehnice și de Utilizare: cum ar fi adresa IP, tipul browserului, paginile vizitate și alte date legate de modul în care vizitatorii navighează și utilizează site-ul.

2. Cum folosim informațiile

Informațiile colectate sunt utilizate în următoarele scopuri:

  • Pentru a îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.
  • Pentru a răspunde solicitărilor și întrebărilor vizitatorilor.
  • Pentru a trimite actualizări și informații promoționale, cu acordul vizitatorului.

3. Partajarea informațiilor

Nu vindem, nu închiriem și nu partajăm informațiile de identificare personală cu terți, cu excepția cazurilor necesare pentru a furniza serviciile solicitate sau când este cerut prin lege.

4. Securitatea datelor

Implementăm măsuri tehnice și organizatorice pentru a proteja datele personale împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii.

5. Drepturile vizitatorilor

Vizitatorii site-ului au dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele personale pe care le deținem despre ei. De asemenea, au dreptul de a se opune prelucrării datelor lor personale sau de a solicita limitarea acesteia.

6. Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate. Orice modificare va fi publicată pe această pagină, cu menționarea datei ultimei actualizări.

7. Contact

Pentru orice întrebări sau solicitări legate de politica de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la: ro.izotech@gmail.com