blank
blank
blank

Sinteza.

Izotech reprezintă un etalon în domeniul materialelor de construcție, oferind o gamă largă de soluții inovatoare și durabile. Cu o experiență vastă și un angajament neclintit pentru calitate și excelență, Izotech se distinge prin abordarea sa centrată pe client și prin produsele sale de înaltă performanță.

Portofoliul companiei include produse revoluționare precum cărămida aparentă, recunoscută pentru proprietățile sale superioare de izolare termică și estetica rafinată. Fabricată din rășini poliesterice armate cu praf de marmură și alte aditivi, și coaptă la temperaturi de până la 700 de grade Celsius, cărămida aparentă de la Izotech stabilește noi standarde în industrie. Este nu doar rezistentă și durabilă, dar și un excelent izolator termic, contribuind astfel la eficiența energetică a clădirilor.

blank

Misiunea noastră

La Izotech gasiți cel mai bun termosistem din lume.

Dedicarea Izotech pentru inovație nu se oprește aici. Compania este angajată în implementarea unor practici sustenabile și responsabile, având un impact minim asupra mediului. Fiecare termosistem produs Izotech este rezultatul unei cercetări aprofundate și al unei pasiuni pentru excelență, reflectând angajamentul companiei pentru calitate, inovație și sustenabilitate.

Parteneri Izotech:

blank
blank
blank
blank
blank
blank

Valorile noastre.

Izotech se mândrește cu un set de valori fundamentale care stau la baza fiecărei inițiative și decizii. În centrul filosofiei noastre se află integritatea, care ne ghidează să acționăm cu onestitate și transparență în toate relațiile noastre.

Clientul pe primul loc

La Izotech, adoptăm filosofia „Clientul pe primul loc”.

Pasiune

La Izotech, pasiunea noastră este pentru cărămida aparentă.

Integritate

Integritatea la Izotech este baza tuturor realizărilor noastre.

Excelență

Excelența valorilor Izotech reprezintă coloana vertebrală a brandului nostru.

Showroom Izotech.

Showroom Izotech - caramida aparenta

Caramida aparenta antichizata

Izotech

Showroom Izotech - caramida aparenta 2

Caramida aparenta fatade

Izotech

Showroom Izotech - caramida aparenta 3

Caramida aparenta exterior

Izotech

Showroom Izotech - caramida aparenta 4

Panouri termoizolante caramida

Izotech

Showroom Izotech - caramida aparenta 5

Imitatie caramida

Izotech

blank

Termosisteme caramida aparenta

Izotech

blank

Cariere

Vrei să faci partedin echipa noastră?

Izotech se distinge nu doar prin produsele inovatoare și soluțiile de top pe care le oferă în domeniul construcțiilor, ci și prin angajamentul său față de dezvoltarea unei echipe puternice și dedicate.

Cu calități estetice și funcționale excelente, cărămida aparentă de la Izotech este, fără îndoială, o alegere excelentă pentru proiectele care cer cele mai înalte standarde de calitate, durabilitate și eficiență energetică.

Discută mai mult cu noi

Inainte de a lua o decizie cu privire la proiectul tău intreabă și specialiștii de la Izotech.